Måndag 21/5 Middag A: Köttbullar, potatis, sås, grönsaker, lingon
Middag B: Fisk Benedictine, sås, potatis och grönsaker
Dessert: Körsbärssoppa
Tisdag 22/5 Middag: A Kyckling, curry,ris, grönsaker
Middag B: Kokt fisk, sås, potatis, grönsaker
Dessert: Ananaskompott
Onsdag 23/5 Middag A: Färs i ugn, krämig tomatsås, potatis, grönsaker
Middag B: Falukorv, stuvad färsk vitkål, potatis
Dessert: Fruktsoppa
Torsdag 24/5 Middag A: Stekt fisk, kall sås, potatis, grönsaker
Middag B: Kassler under paprika täcke, potatismos, grönsaker
Dessert: Rabarberkräm
Fredag 25/5 Middag A: Ostsoppa med broccoli och skinka, mjuk smörgås
Middag B: Janssons frestelse, prinskorv, grönsaker
Dessert: Katrinplommonkaka, kaffegrädde
Lördag 26/5 Middag: Fisk med täcke av persilja, citron och ost, potatismos, grönsaker
Dessert: Nyponsoppa, grädde
Söndag 27/5 Middag: Currydoftande kasslergryta, potatis, grönsaker
Dessert: Fromage