Måndag 2/4 Middag A: Citronbakad laxfile, örtstuvad potatis och grönsaker
Dessert Fruktcocktail med grädde
Tisdag 3/4 Middag A: Sprödbakad fisk, kall sås, potatis, grönsaker
Middag B: Broccoligratäng med skinka, grönsaker
Dessert Frukt
Onsdag 4/4 Middag A: Korv stroganoff, ris, grönsaker
Middag B: Spenatsoppa, slantad korv, mjuk smörgås
Dessert Ostkaka med sylt
Torsdag 5/4 Middag A: Persiljejärpar, gräddsås, potatis och grönsaker
Middag B: Köttkorv, senapssås, potatis och grönsaker
Dessert Jordgubbskräm
Fredag 6/4 Middag A: Nikkaluktasoppa, mjukt bröd
Middag B: Fisk med tomat och basilikatäcke, potatismos, grönsaker
Dessert Äppelpaj, vaniljsås
Lördag 7/4 Middag: Kycklinggryta, ris, grönsaker
Dessert Fruktkompott
Söndag 8/4 Middag: Skinkstek, sås, potatis, rödkål
Dessert: Toscapäron