Måndag Middag A: Wallenbergare, potatismos, smält smör, ärtor
Middag B: Pasta med lax och spenatsås, grönsaker
Dessert: Nyponsoppa, grädde
Tisdag Middag A: Ugnsstekt falukorv, potatis, senapssås, grönsaker
Middag B: Stekt makrill, sås, potatis, grönsaker, lingon
Dessert: Äppelsoppa
Onsdag Middag A: Kött och grönsakssoppa, mjuk smörgås
Middag B: Bräckt skinka, rotfruktsgratäng, grönsaker
Dessert: Panna cotta, Bärsås
Torsdag Middag A: Ärtsoppa, mjuk smörgås
Middag B: Kycklingbiff med rosèpeppar, örtkryddat mos och grönsaker
Dessert: Pannkaka, sylt
Fredag Middag A: Kalops, potatis och rödbetor
Middag B: Köttbullar, Potatismos, grönsaker
Dessert: Vinbärssoppa
Lördag Middag: Biff Stroganoff, ris, grönsaker
Dessert: Manna à la malta, saftsås
Söndag Middag: Kryddig äppelskinka, potatis, dragonsås, grönsaker
Dessert: Våffla, sylt och grädde